КРЕИРАЈТЕ СВОЈ ОНЛАЈН КУРС !

Вие фокусирајте се на содржината,
ние ќе го направиме останатото!

УСЛУГИ

pexels-startup-stock-photos-7112

On-line курсеви

Сакате ли да креирате ОНЛАЈН КУРСЕВИ за самостојно учење?

pexels-cottonbro-4827508

Веб дизајн

Изработуваме функционални веб сајтови, од идеја до финален производ

Graphic-Designer

Графички дизајн

EASY DIZAJN ќе го визуелизира сeкое Ваше решение

КАТЕГОРИИ КУРСЕВИ

ПАКЕТИ

Пакет 0

0 ден

Бесплатна верзија

1 онлајн курс месечно

3 месечно хостирање

Пакет 1 

990 

ден/месечно

1 инструкторска лиценца

Неограничен број на  онлајн курсеви

менаџирање на сопствени комуникациски групи

промена на содржина на материјал

Промоција на курсевите

6 месечно хостирање на курсевите


ИНСТРУКТОР

Пакет 2

1900

ден/месечно

2 инструкторски лиценци

Неограничен број на онлајн курсеви

менаџирање на сопствени комуникациски групи

промена на содржина на материјал

Промоција на курсевите

6 месечно хостирање на курсевите


ИНСТРУКТОР

Пакет 3

2890

ден/месечно

3 инструкторски лиценци

Неограничен број на онлајн курсеви

менаџирање на сопствени комуникациски групи

промена на содржина на материјал

Промоција на курсевите

6 месечно хостирање на курсевите


ИНСТРУКТОР

АКТУЕЛНИ КУРСЕВИ

ЗГОЛЕМИ ЈА ТВОЈАТА САМОДОВЕРБА

SKU 00004
1 800.00 ден.
Во Продавница
1
Детали за производот

Курсот е наменет за сите оние кои сакаат да работат на својот раст и развој, оние кои се чувствуваат несигурни, а сакаат да ја зголемат својата самодоверба.

  • 10 Лекции, видеа, аудио медитации, практични вежби и забавни содржини, под водство на искусниот инструктор Билјана Пешева, ќе Ви помогнат да ги трансформирате своите слаби страни во Ваши силни страни, а она што Ви е просечна или силна страна, да ја подобрите уште повеќе.
  • Предноста на овој курс е тоа што може да го следите со свое темпо и во било кое време во текот на денот, во било кој период од месеците кои следат.
  • Приклучете се на курсот, каде под персонално водство на инструкторот Билјана Пешева ќе Ви биде овозможено за првпат во Вашиот живот, со самодоверба да чекорите низ иднината и по патот на Вашиот успех.

Со Љубов,

Билјана Пешева

Зачувајте го овој производ за подоцна