КРЕИРАЈТЕ СВОЈ ОНЛАЈН КУРС !

Вие фокусирајте се на содржината,
ние ќе го направиме останатото!

УСЛУГИ

pexels-startup-stock-photos-7112

On-line курсеви

Сакате ли да креирате ОНЛАЈН КУРСЕВИ за самостојно учење?

pexels-cottonbro-4827508

Веб дизајн

Изработуваме функционални веб сајтови, од идеја до финален производ

Graphic-Designer

Графички дизајн

EASY DIZAJN ќе го визуелизира сeкое Ваше решение

КАТЕГОРИИ КУРСЕВИ

ПАКЕТИ

Пакет 0

0 ден

Бесплатна верзија

1 онлајн курс месечно

3 месечно хостирање

Пакет 1 

990 

ден/месечно

1 инструкторска лиценца

Неограничен број на  онлајн курсеви

менаџирање на сопствени комуникациски групи

промена на содржина на материјал

Промоција на курсевите

6 месечно хостирање на курсевите


ИНСТРУКТОР

Пакет 2

1900

ден/месечно

2 инструкторски лиценци

Неограничен број на онлајн курсеви

менаџирање на сопствени комуникациски групи

промена на содржина на материјал

Промоција на курсевите

6 месечно хостирање на курсевите


ИНСТРУКТОР

Пакет 3

2890

ден/месечно

3 инструкторски лиценци

Неограничен број на онлајн курсеви

менаџирање на сопствени комуникациски групи

промена на содржина на материјал

Промоција на курсевите

6 месечно хостирање на курсевите


ИНСТРУКТОР

АКТУЕЛНИ КУРСЕВИ

Дизајн на лого

SKU 00006
9 000.00 ден.
Во Продавница
1
Детали за производот
Трошоците за создавање на вашето лого зависат од повеќе фактори:
  • Дали ви треба целосно нов дизајн или редизајн на постоечко лого
  • Дали ви треба само лого или сакате целосна услуга што вклучува дизајн на визит карти, белешки, фактури и пликови, заедно со новото лого

Почетната цена за редизајн на веќе постојното лого е 100 € , а цената за дизајнот и производството на целосно ново лого започнува од 150 €.

Можете да добиете комплетен основен сет за компанија (лого, визит-карта, меморандум ) за 300 €.
Зачувајте го овој производ за подоцна