КРЕИРАЈТЕ СВОЈ ОНЛАЈН КУРС !

Вие фокусирајте се на содржината,
ние ќе го направиме останатото!

УСЛУГИ

pexels-startup-stock-photos-7112

On-line курсеви

Сакате ли да креирате ОНЛАЈН КУРСЕВИ за самостојно учење?

pexels-cottonbro-4827508

Веб дизајн

Изработуваме функционални веб сајтови, од идеја до финален производ

Graphic-Designer

Графички дизајн

EASY DIZAJN ќе го визуелизира сeкое Ваше решение

КАТЕГОРИИ КУРСЕВИ

ПАКЕТИ

Пакет 0

0 ден

Бесплатна верзија

1 онлајн курс месечно

3 месечно хостирање

Пакет 1 

990 

ден/месечно

1 инструкторска лиценца

Неограничен број на  онлајн курсеви

менаџирање на сопствени комуникациски групи

промена на содржина на материјал

Промоција на курсевите

6 месечно хостирање на курсевите


ИНСТРУКТОР

Пакет 2

1900

ден/месечно

2 инструкторски лиценци

Неограничен број на онлајн курсеви

менаџирање на сопствени комуникациски групи

промена на содржина на материјал

Промоција на курсевите

6 месечно хостирање на курсевите


ИНСТРУКТОР

Пакет 3

2890

ден/месечно

3 инструкторски лиценци

Неограничен број на онлајн курсеви

менаџирање на сопствени комуникациски групи

промена на содржина на материјал

Промоција на курсевите

6 месечно хостирање на курсевите


ИНСТРУКТОР

АКТУЕЛНИ КУРСЕВИ

Дизајн на вебсајт

SKU 00008
18 000.00 ден.
Во Продавница
1
Детали за производот

Изработка на веб страни, блогови и Интернет продавници.

Во дизајн пакетот влегува CMS систем и тема. Вие избирате дизајн решение во зависност од типот на сајтот. Цените за темите кои се во склоп на цената на пакетот се од 29 до 59$.
Време на изработка на сајтот од моментот на доставување на материјалот (текст и слики) е 5 работни дена.
Цената зависи од пакетот кој ќе го одберете.


Зачувајте го овој производ за подоцна